[☆ Winnetou I || Ü PDF Read by ↠ Karl May Teofil Ušák Ján Sedlák Teodor Schnitzer]

Winnetou I By Karl May Teofil Ušák Ján Sedlák Teodor Schnitzer,

  • Title: Winnetou I
  • Author: Karl May Teofil Ušák Ján Sedlák Teodor Schnitzer
  • ISBN: -
  • Page: 316
  • Format: Hardcover
  • Der Leser erf hrt, wie der Ich Erz hler zum ber hmten Westmann Old Shatterhand wird und die Freundschaft des edlen Apatschen Winnetou erringt Das tragische Schicksal Nscho tschis verleiht dieser Geschichte jenen Hauch von Schwermut, der ber dem verzweifelten Todesringen der roten Rasse liegt.
    Winnetou I Der Leser erf hrt wie der Ich Erz hler zum ber hmten Westmann Old Shatterhand wird und die Freundschaft des edlen Apatschen Winnetou erringt Das tragische Schicksal Nscho tschis verleiht dieser Gesch

    One thought on “Winnetou I”

    1. Neturiu joki priekai t , pastab ar iaip pad mojim iai knygai O ir kokie gal t b ti, kai skaitai knyg kok 17 kart Love, peace and unity.

    2. This book was a reread for me, a reread thirty years in the making There are times when I reread the books I had loved as a child, that I find them mediocre at best To put it simply, not many books stand the test of time, and the mind had since moved on to challenging things to entertain it However, this is not the case with Winnetou and Karl May s writing I fondly recall the innocent years when I devoured his books lusting after the wide world and all it has to offer Karl May took me not only [...]

    3. Though he is virtually unknown to the English speaking world, May is possibly the most read German author of all time his books have sold an estimated 100m copies to date The Germans have a saying We know Goethe, but we read Karl May Karl May developed a love of good stories while serving time in prison for fraud He wrote over 70 books, many of which have been translated into over 30 languages Among his best known works is Winnetou, published in three volumes between 1876 and 1893 The story depi [...]

    4. Lieber Leser, wei t du, was das Wort Greenhorn bedeutet U jako chlapec jsem nem l r d p li kladn hrdiny, zejm na ve filmu Vadil mi James Bond, Ameri an ve druh v lce, Aragorn, nejr zn j nepr st eln detektivov a podobn V dycky jsem si stra n p l, aby ten kter charakter u kone n n kdo zast elil porazil odklidil z cesty a pro jednou ud lal tu v jimku, e vyhrajou bad guys Je mi tedy trochu inantn v tomto duchu p istupovat k nejv t klasice mezi Mayovkami, ale mus m ct, e m to teda tvalo v c ne dost a [...]

    5. Nama Winnetou dan Karl May ibarat sekeping mata uang tak terpisahkan Membicarakan Winnetou sudah pasti akan menyeret pula nama Karl May bersamanya Demikian sebaliknya Begitu tersohornya kisah petualangan Old Shatterhand bersama Winnetou, Sang Kepala Suku Apache Indian , sehingga sudah dianggap legenda oleh para penggemarnya, bukan saja di Jerman, negeri asal Karl May, tetapi juga di seluruh belahan dunia.Karl Friedrich May 1842 1912 memang terkenal dengan karya karyanya berupa kisah perjalanan , [...]

    6. Write what you know With those words I have probably quoted or paraphrased the advice of a countless number of writers The reason for this advice is simple the lie that is fiction must be perceived as a truth if a book is to stand the test of time But then we have Winnetou The Apache Knight Karl Friedrich May was born in Germany in 1842 and lived to the age 70 without ever having stepped foot in the American West Yet he chose to write about that unknown place in the absence of any first hand exp [...]

    7. Winnetou adalah paruh kedua dari buku Winnetou 1 karangan penulis Jerman termasyhur Karl May Jika dalam buku pertama, Old Shatterhand pembaca diajak untuk mengenal lebih dekat tentang Charlie atau Old Shatterhand dan awal petualangannya di Wild West, maka di buku ini kita akan diajak mengenal lebih dekat Winnetou Secara prinsipil, buku kedua ini tidak jauh berbeda dari buku pertama, yakni sama serunya Kisah masih didominasi oleh petualangan Old Shatterhand di Wild West yang diwarnai dengan perja [...]

    8. The copy I have is on loan from a friend, a Bavarian dedicated to this book I see now why this and the other works of Karl May have become classics in Germany Granted, some of the details of the American West have been misinterpreted and misrepresented, but May was hightly inventive and at all times captivating His hero quickly earns the name Old Shatterhand, and proves that he is truly no Greenhorn, surpassing the brilliance of all Indian braves, even the fabled Winnetou With every turn there i [...]

    9. My friend, Erika, told me about Karl May She told me this because at that time I was taking course or german languange She told me that he was a very famous German writer So the next time I spent my time in a bookshop I picked up this book I could never enough thankful to Erika I really enjoy this book It is a great adventure book I felt like I was in the history and it s like watching indiana jones.Amazingly the writer wrote this story when he was in a prison and he had never been to US or even [...]

    10. Winnetou Old Shatterhand merupakan bacaan favorit ku waktu es em peCerita kehidupan indian membuat aku sempat sangat menyukai hal2x yang berbau indian ismehehe sayang, buku2xnya hilang entah kemana.pertinya harus mengkoleksi ulang nih

    11. Als ebook gelesen Wollte doch nochmal sehen, ob 45 Jahre sp ter die Magie noch einmal rauskommt.Nee, das ist nur ein alter Schinken Langweilig und in Teilen sogar reaktion r Gut, dass ich damit nur die Zeit in Wartezimmern, Flugzeug und beim Fris r ueberbrueckt habe.

    12. Kalau ada seorang pengarang fiksi petualangan yang karyanya begitu digemari dan memiliki kesan mendalam di benak para tokoh besar dunia, maka Karl May tidak diragukan lagi adalah salah satunya Tidak kurang dari tokoh tokoh besar sekaliber Einstein, Herman Hesse, bahkan Hitler begitu terpesona dengan kisah petualangan ala padang prairi karyanya Tulisan Karl May begitu khas Sosok protagonisnya sedikit banyak menggambarkan sosok si penulis Ini belum ditambah dengan jalinan cerita yang memikat, yang [...]

    13. Judul Old Shatterhand The Wild West JourneyPenulis Karl MayPenerbit VisimediaHalaman 336 halamanTerbitan September 2013Seorang pemuda Jerman bernama Charlie bertualang ke benua Amerika dan menuju Wild West Dia menemukan banyak hal menarik di daerah perbatasan Amerika yang belum ditaklukkan bangsa kulit putih Banyak tantangan yang harus dia hadapi, seperti ancaman beruang grizzly, orang Indian yang memusuhinya, dan orang kulit putih yang tidak jujur Dia selalu berhasil dan menang Dia selamat dari [...]

    14. Ha ik moet dit boek toch al een keer of 5 gelezen hebben Ooit n per n de hele reeks gekregen van mijn oma voor St Maarten De max natuurlijk zo n verhalen Soort van onoverwinnelijke, alles meteen kunnende Duitse studiebol gaat als landmeter naar het wilde, wilde westen, raakt ge ntrigeerd door de nobele Apache wilden en wordt hun vriend Op een maand of 3 schopt hij het tot opperhoofd van de hele stam Als klein manneke geestig omwille van de heldenverhalen van de zotte woudlopers tussen de gevaarl [...]

    15. I read this book a long time ago when I really crushed to Kary May and his works This book is the first and beginning American Series of Karl May It begins when Carlie or later known as Old Shatter hand came to the USA from Germany and worked for construction It led him to meet his blood brother and his best friend, Winnetou, the head of Apache tribal after the death of his father It describes why Carlie and Winnetou had quarrel and how it turned to friendship How Winnetou s father and sister ha [...]

    16. Buku ini keren abis, sumpah Walaupun ceritanya udah jaman kuno dulu tapi tetep keren untuk dinikmati pada abad 21 ini Karl May, diluar kesalahan mendasarnya menggunakan kata kata westman dan greenhorn yang tidak sesuai ejaan tata bahasa menurut penerjemahnya, memberikan alur yang sangat kuat di buku ini Ada sih yang mengganjal di benak saya kalau mengingat si tokoh utama Old Shatterhand itu diceritakan disini sebagai tokoh yang almost perfect yang sepertinya belum pernah saya jumpai di kehidupan [...]

    17. I read it in Indonesia version.Reading this book for the sake of my memories of my eldest sister She really liked this book when she was at junior high school but the book was divided into some thinner series back then.It was entertaining at first but in the end mr May s bombastic style really made me tired hwa hwa.

    18. Karl May tag you along with his journey back at late 18 s century Recommended book for an advanturer or Apache s story freaks

    19. Der junge Ich Erz hler kommt als Landvermesser erstmals in den Wilden Westen, ein Greenhorn Begleitet von Sam Hawkins vermisst er im Auftrag das Land, um den Bau der Eisenbahnlinie zu erm glichen Er erh lt wegen seines Fausthiebes den Kriegsnamen Old Shatterhand Der Leser erf hrt in Winnetou I, wie der Ich Erz hler zum ber hmten Westmann Old Shatterhand wird und die Freundschaft des edlen Apatschen Winnetou erringt Das tragische Schicksal Nscho tschis verleiht dieser Geschichte jenen Hauch von S [...]

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *