UNLIMITED AUDIOBOOK ☆ Fire in the Heart: A Spiritual Guide for Teens - by Deepak Chopra Tamaye Perry

Fire in the Heart: A Spiritual Guide for Teens By Deepak Chopra Tamaye Perry,

  • Title: Fire in the Heart: A Spiritual Guide for Teens
  • Author: Deepak Chopra Tamaye Perry
  • ISBN: 9780689862175
  • Page: 330
  • Format: Paperback
  • A fifteen year old boy is walking through a swirling fog on his way to school when a voice calls out, Come here We need to talk Out of the mist emerges an old man with a white beard He is a fantastic figure, as wizardly as Merlin, as wise as Socrates, as peaceful as Buddha Whoever he is, the old man has appeared on that very day to change the boy s life You are olA fifteen year old boy is walking through a swirling fog on his way to school when a voice calls out, Come here We need to talk Out of the mist emerges an old man with a white beard He is a fantastic figure, as wizardly as Merlin, as wise as Socrates, as peaceful as Buddha Whoever he is, the old man has appeared on that very day to change the boy s life You are old enough to learn about things, he says mysteriously And who is going to teach you but me The old man gives the boy four days of soul training, a time of riddles, tricks, parables, and incredible twists that brings out surprising answers to each of four burning questions about spirituality Do I have a soul How do wishes come true What is the supreme force in the universe How can I change the world The old man with the white beard showed me the spiritual side of life, writes Deepak Chopra, where real passion and excitement come from So before you begin, take a deep breath This story could turn out to be yours.
    Fire in the Heart A Spiritual Guide for Teens A fifteen year old boy is walking through a swirling fog on his way to school when a voice calls out Come here We need to talk Out of the mist emerges an old man with a white beard He is a fantastic

    One thought on “Fire in the Heart: A Spiritual Guide for Teens”

    1. yayaDeepak ChopraAyurveda en so onen so onBaca buku ini, rasanya banyak banget line yg mau saya kutip dalam review Harapannya sih tadinya, review saya harus se dalam bukunya Sebab buku ini begitu special, sampai seorang Po Amang menjadikannya sebagai guidance engga deeengehehehehace Po Buku ini menceritakan tentang perbincanga seorang anak remaja berusia 15 tahun dengan sbuah sosok, saya katakan demikian, karena saya tidak mau mempercayai cerita pengarang mengenai kesungguhan cerita ini Meski de [...]

    2. Hari Pertama Apakah Aku Memiliki Jiwa Start baca g langsung tau, nih buku terancam bakal dapat banyak bintang Alarm must have langsung bunyi d kepala g Kira2 neh buku bisa d HM in gak ya Tapi d halaman muka yg mpu nya ngasih cap khusus kpemilikan, buyar deh harapan g Lagian ngeri juga mbayangkan jurus yg bakal d keluarkan Po kalo g ampe nge HM in merindiiiing Let s go hunting Hari Kedua Bagaimana Cara Impian Menjadi Nyata Hasrat itu selalu tumbuh Impian adalah bagian dari hidup dan dengan kekuat [...]

    3. kosmis simpel analoginya cocok buat pembaca mudaca novel ini sambil nunggu cucian kering duh mba miah pulanglah yuk dialog psikologis antara si 15 tahun dengan babartanyaan2 yg membakar manusia pada usia2 sekian kenapa pada usia 15 tahun hebat benar si deep itu usia yg cukup sibuk untuk berpikir selaras dengan aliran alam, banyak gangguan saya sendiri setelah akil balig malah tambah terbolag balig pikiran jiwanya, hahahamaunya fakta bukti, makin tumpuljustru pertanyaan2 filosofis itu muncul sebe [...]

    4. Jiwa adalah esensi kita, bagian paling murni dari diri kita, Semua keindahan di dunia hanyalah pantulan jiwa.

    5. FIRE in THE HEART Deepak Chopra Apakah aku mempunyai jiwa Bagaimana cara impian menjadi kenyataan Apakah kekuatan terbesar di alam semesta Bagaimana aku dapat mengubah dunia Jika membaca tag line nya, sebenarnya novel inspiratif ini ditujukan untuk para remaja Tetapi bisa dirasakan bahwa keempat pertanyaan diatas bukan hanya milik para remaja saja Keempat pertanyaan diatas sesungguhnya bisa datang dari siapa saja kecuali balita Buku ini Aq dapat secara gratis ketika menghadiri acara KU BU GIL di [...]

    6. Apakah aku memiliki jiwa Bagaimana cara impian menjadi nyata Apakah kekuatan terbesar di alam semesta Bagaimana aku dapat mengubah dunia Mungkin salah satu dari empat pertanyaan di atas pernah terbersit dalam pikiran Anda Beberapa pertanyaan itu pernah juga terbersit dalam benak saya Dan buku ini memberikan gambaran yang bisa menjawab semua pertanyaan tersebut lewat empat hari perjalanan yang dilalui Deepak Chopra dengan Baba Sekilas, membaca buku ini seperti membaca buku The Alchemist nya Paulo [...]

    7. Sesuatu yang istimewa menarik perhatianmu.Kau mulai tertarik.Di matamu, sesuatu yang istimewa itu mulai berkembang.Ketika hal itu tumbuh menjadi sesuatu yang makin lama makin istimewa kau mulai menganggapnya berharga.Jadi, hal misterius apakah yang menarik perhatian Setiap orang pastinya memiliki jawaban yang berbeda, namun tiga hal berikut ini ada di urutan teratas daftarku1 KEBAIKANada sesuatu yang sangat menyentuh ketika bertemu seseorang yang baik Kebaikan nggak selalu datang dengan mudah, t [...]

    8. I had been reading this book over several months from a school library waiting to see my kid clients I really didn t know too much about Deepak Chopra besides the fact that Oprah was into him, but he seemed like some kind of spiritual guru The book itself is quite good There are truisms about living life presently and deeply shrouded in a parable like way of a young Chopra meeting a wizened spiritual teacher I really have my doubts that a teenager would dig this book though I think they d feel i [...]

    9. It s fun to get to discuss non fiction titles here I really liked this book, and think that as a teenager, it would have made a bigger impression than it did reading it as an adult.There were some great take aways, like We were born to be the heroes of our own story which is so close to my own philosophy on life that it was kind of stunning to read in someone else s book I also thought it had a great exercise for teens and everyone, really, about writing down three people, real or imaginary, who [...]

    10. Life has one overwhelming desire, which is to grow A simple book parting New Age wisdom through a series of short fables conversations with a metaphorical old man from Deepak Chopra s youth I remember not being able to accept a lot of the ideas but still gave each of them a few days or of space for contemplation Many of them I still keep in mind today.New Age spirituality has always felt very radical and out there to me, which is probably why I haven t learned to fully apply it But after spendi [...]

    11. buku yang sejenis dengan The Secret n La Tahzanjadi ga bisa untuk diceritakantapi rasakanlah sendiri pengalaman yang akan anda dapat saat membaca buku iniokay gw akan menjawab pertanyaan dalam buku ini sesuai dengan pengalaman gw membaca buku ini 1 Apakah Aku memiliki jiwa Aku bukan hanya memiliki jiwatapi Aku sendiri adalah Jiwa2 Bagaimana cara impian menjadi nyata Percayalah dengan Jiwadan jiwa akan mengantar impian menjadi nyata3 Apakah kekuatan terbesar di Alam Semesta Cinta adalah kekuatan [...]

    12. If you want to relate anything to the metaphysical, from your own diet to golf, Deepak Chopra has written a book on it Always interesting, his writing ties together the common bonds of spirituality across religions and the centuries than it highlights the differences between east and west This is a fast read but with little gems embedded in it, time is needed for reflection before moving on to the next book I found this an interesting book to read while reading at the same time about the Mayflo [...]

    13. Belum minat membuat review Ternyata buku ini biasa aja buat saya, loh Ngutip dulu ah Dari halaman 36 Orang orang saling berteriak ketika hati mereka terpisah dan mereka bicara normal ketika hati mereka selaras Namun ketika dua hati telah menyatu, kata kata sama sekali tidak dibutuhkan.

    14. Very quick and interesting read Tells the story through the eyes of a young boy following an older man named baba hoping to learn lifes secrets After realizing true happiness lies within your soul versus monitary value , the young boy gains a better knowledge of the world Like I said, this book is for young teenagers who do not know the true meaning of happiness.

    15. Its not the kind of book that you can read all at once, however its filled up with knowledge and a view of the world that no matter when you read it it says it s for teens will always be insightful and valuable.

    16. Here is an easy reading book aimed at adolescent readers The author uses two characters a 15 year old the author when younger and Baba, a wise teacher guide, to impart his philosophy and wisdom The details didn t stick with me much, but the mood peaceful, reassuring has remained.

    17. it s my first book that wrote by Deepak Chopra Throughout the book told about the story when the author was a teenager and meet his guru It s an easy reading book and fit with my expectation as a starter reader of Deepak Chopra s books.

    18. This book is really amazing and I couldn t put it down However, after I was about halfway through, I realized I should start taking notes on it so I could remember all this valuable spiritual information I kinda got lost from there.

    19. Uh to be honest I couldn t get through this only have it because some random person who s friends with my parents got it for me for Christmas.

    20. I enjoyed this Love Deepak s voice though i prefer it when he is speaking and not reading Much good information lessons.

    21. An easy to follow guide about spiritual basics Deepak Chopra has a way of enlightening the reader without leaving the reader reaching for clues I appreciate the simplicity.

    22. I enjoyed reading this inspiring book After reading, I look at the world in a different way and releaized we are all equal than it seems.

    23. andai saja aku lebih muda 5 tahun saat baca buku ini Dtapi ga da kata terlambat untuk membaca dan memahami, ya ga P

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *